středa 12. ledna 2011

Google Translate pro Android otočí jeden, představuje experimentální konverzace režimu (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/12/google-translate-for-android-turns-one-introduces-experimental/:
My dobře víme, co Google se domnívá, beta - po tom všem, Gmail, Docs, a všechny sdílené kalendáře, že stav až do poloviny-2009 - experiment z Mountain View, který je "stále ještě v počátečních fázích." ale je to šance pro kontrolu zde se Google Translate pro Android slaví své první narozeniny v tomto měsíci, a na oslavu, bude aktualizace bude vytlačena ven nabízí řadu vylepšení uživatelského rozhraní, stejně jako alfa verze konverzace režimu. To jsem nikdy neslyšel, že? Demo dostal na veletrhu IFA 2010, ale v případě, že jste stále ve tmě, v podstatě umožňuje dva reproduktory mluvit s někým jiným v jejich rodný jazyk, zatímco app mluví Real-time překlady. Právě teď to bude jen do angličtiny a španělštiny - a dokonce pak očekávat, že některé škytavka s "regionálními přízvuky, šum na pozadí nebo rychlé řeči" - ale ryby Babel se musí někde začít. Potřebujete více dialekty / jazyky? Buďte trpěliví, dostat práci na Google, nebo ještě lépe, hledat výdělečnou činnost s NIST / DARPA . Video z prezentace IFA je po přestávce a začíná kolem 26-minutě ochranné známky.

Pokračovat ve čtení Google Translate pro Android otočí jeden, představuje experimentální konverzace režimu (video)

Google Translate pro Android otočí jeden, představuje experimentální konverzace režimu (video) původně objevila na Engadget na st. 12.01.2011 13:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat