středa 12. ledna 2011

Virtuální potrubí varhaník je Fantom vlastního obývacího pokoje

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/11/virtual-pipe-organist-is-the-phantom-of-his-own-living-room/:
Pokud některý nástroj si zaslouží být geeked přes, to je trubka varhany . V průběhu své téměř 2000 let vývoje, to se vyvinulo z řeckého základní vodní varhany s nesmírně složité zařízení, vystupoval v katedrálách a koncertních sálech po celém světě. A to je vše v pořádku, ale co je ctižádostivý (nebo proveden) varhaník dělat, když chce praxi dosud nemá přístup k Saint-Germain l'Auxerrois v Paříži? No, on by mohl jít dopředu a vytvořit si vlastní - alespoň, že to, co čtenář Engadget názvem Rob Stefanussen udělal. Jádrem věci je Mac Pro běh Hauptwerk Virtual varhany, a zatímco software je sám o sobě dost impozantní, co nás zaujal byl barokní MIDI kontroler postavil hrát na věc. Představovat čtyři klávesy, pedalboard, písty, a výraz boty, tohle hraje jako reálné řešení. A ne aby byl z kořene v řádném oddělení, hodil v šesti reproduktory a sub-woofer, směrování různé sady trubek do různých reproduktorů nechat míchání zvuku ve vzduchu, že autentický zvuk varhan. Divoké, ne? Jak byste chtěli slyšet v akci? Podívejte se na video po přestávce vidět (a slyšet), to pro sebe.

Pokračovat ve čtení Virtual potrubí varhaník je Fantom vlastního obývacího pokoje

Virtuální potrubí varhaník je Fantom vlastního obývacího pokoje původně objevila na Engadget na Út. 11.1.2011 19:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat