středa 12. ledna 2011

Microsoft soubory návrh na zamítnutí Apple 'App Store' ochranné známky tvrdí, říká, že pojem je druhový

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/12/microsoft-opposes-apples-app-store-trademark-claim-says-term/:
Že Apple měl původní App Store není podle sporu, ale společnost by měla mít právo vyřadit jiné od používání stejný termín popsat jejich program repozitáře? Microsoft říká, že ne, a tento týden podala návrh s USA patentového úřadu žádat o to, aby zamítl Apple nárok na ochrannou známku "App Store." Argumentovat, že ochranné známky tvoří slova jsou generické jak samostatně, tak jako pár, Microsoft přináší velké zbraně tím, že cituje sám Steve Jobs, jehož expozice na téma fragmentace Android , zvláštní zmínku o několika "app obchodů" pro Google OS. Zdálo by to bylo vaření na chvíli taky, jak poslední aktualizace - ze dne 07.7.2010 - na přihlášce ochranné známky společnosti Apple uvádí, že je to "až do" opozice její žádosti. Nyní, že Microsoft je jeho eskaloval stížnost, která žádá o shrnutí výpovědi, bude to zajímavé sledovat, na které straně velké propasti rozhodnutí spadá.

Pokračovat ve čtení souborů Microsoft návrh na zamítnutí Apple 'App Store' ochranné známky tvrdí, říká, že pojem je druhový

Microsoft soubory návrh na zamítnutí Apple 'App Store' ochranné známky tvrdí, říká, že termín je obecný původně objevila na Engadget na St. 12.01.2011 03:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechFlash , IDG News (Dobrý řadící Guide) | zdroje Microsoft pohybu [PDF] , 'App Store' přihlášce ochranné známky (USPTO) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat