středa 12. ledna 2011

Johnson Controls Připojeno středové konzole hraje pěkný s kvartetem smartphonů, jdeme hands-o

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/12/johnson-controls-connected-center-stack-plays-nice-with-a-quarte/:
Johnson Controls Připojeno středové konzole hraje pěkný s kvartetem smartphonů
Smartphone integrace v autě hlavu jednotka není ze všech, které k ničemu, pokud to jen bude hrát pěkný s jednou značkou, nebo jiný (my jsme na tebe dívá, Mini Připojeno ). Johnson Controls je spíše otevřený s tím, co je to volání Připojeno středové konzole, v podstatě rámec, který OEM a aftermarket rádio tvůrci mohou stavět na vytvoření jejich konečné infotainment systému. Je to docela přirozeně propojené a hrál zvuk přes USB nebo Bluetooth, rozšiřovat, že s podporou pro Pandora a dokonce Terminal Mode , která byla provedena na Nokia N97 , kopírující telefonu UI přesně. Existují i dotykový displej a ovládací kolečko Jog Dial, a jednotka může získat data přímo z telefonu nebo přes USB připojení 3G modem. Nebo to je teorie, přinejmenším. Přístroj na displeji byl trochu buggy a nejsou dostatečně spolehlivé pro nás dostat video z toho v akci, ale s trochou štěstí to bude vyčištěn a bít komíny výrobní centrum ... nakonec.

Johnson Controls Připojeno středové konzole hraje pěkný s kvartetem smartphonů, jdeme hands-o původně objevila na Engadget na st. 12 leden 2011 11:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat