středa 12. ledna 2011

IOS 4,3 beta přijde na DEVS, přináší AirPlay video podporu aplikací

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/12/ios-4-3-beta-arrives-for-devs-brings-airplay-video-support-to-a/:
Byli jsme zklamáni k závěru, že IOS 4,2 jen přinesl AirPlay podpora videa na vestavěný aplikací Apple pro iPhone a IPAD, ale vypadá to, že měnící se brzy - Apple právě přidali do první IOS 4,3 beta, která umožňuje, aby vývojáři poslat video z aplikace nebo webové stránky, na Apple TV. K dispozici je také nová beta software Apple TV k testování na to - to nemá žádnou verzi poznámky, takže nevíme, jestli nabízí dalších funkcí stejně. Jedna věc, kterou nejsme svědky výslovně uvedeny, je jakákoli zmínka o mobilní hotspot funkce - a vzhledem k Verizon iPhone jsme viděli, byly spuštěny IOS 4.2.5, máme pocit, všechno ještě nebyla přidána nahoru. Dáme vám vědět, jestli najdeme něco jiného - zůstaňte naladěni.

IOS 4,3 beta přijde na DEVS, přináší podporu AirPlay video aplikace původně objevila na Engadget na st. 12 leden 2011 16:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Apple | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat