středa 12. ledna 2011

MetroPCS konečně prepping Android smartphone s LTE od společnosti Samsung?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/11/metropcs-finally-prepping-android-smartphone-with-lte-from-samsu/:
LTE je skvělé ... ale pouze tehdy, pokud je to tu telefony a modemy, které lze využít ji. Ačkoli MetroPCS beat Verizon , aby se stal prvním americkým dopravcem ke spuštění technologie, to bylo škrábání v rozsahu, v němž se nic jiného než Samsung řemesel , druhořadou dumbphone bez kotlety přilákat PowerUsers, které by normálně chtít, aby se zapojili s 4G sítí tak jako tak. Vypadá to, že to nakonec asi ke změně, ačkoli, protože BGR 's skóroval snímek takzvaný SCH-R510 - rovněž od Samsungu - to je OS Android 2.2. Bude to prý mít zpětnou kompatibilitu se sítí MetroPCS 'CDMA (přirozeně) spolu s 1 GHz jádrem kolibřík a 5 megapixelový fotoaparát - ne senzace žádným úsek, ale ještě o zcela nové letadlo, než Craft. Povídá se, že budeme vidět do konce března za někde mezi $ 330 a 400 dolarů smlouva-zdarma, otázka je, bude to porazit Big Red první LTE telefonů na trhu?

MetroPCS konečně prepping Android smartphone s LTE od společnosti Samsung? původně objevila na Engadget na Út. 11.1.2011 22:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PhoneArena | zdroje BGR | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat