středa 12. ledna 2011

'Arduino Dokumentární' nyní k dispozici pro vaše potěšení streaming

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/11/arduino-the-documentary-now-available-online-for-streaming-down/:
V průběhu let jsme viděli spoustu hacků Arduino a mody - DIY kit, který umožňuje rostliny pípání , robotické iPhone , a dokonce i dotykový displej GBA SP . Všechny tyto impozantní, potěšující a inspirativní projekty jinak byly možné Arduino platformy. Jen v případě, že jste obeznámeni s tím, co vlastně je Arduino, dovolte nám připomenout, že to je open source projekt směřující k studenty a další lidi, kteří se chtějí ponořit do volné přírody, nezvyklý svět do-it-yourself "elektronika hardware a software kódování . Rádi bychom Doporučujeme vám se podívat na dokument v plném rozsahu - víte, dostat hubená na založení společnosti a sledovat, jak lidé mluví o Arduino jejich pohyb a její budoucnost - ale pochyb o tom, co potřebujete naši loktem. Podívejte se na všech 28 minut stopáže po přestávce.

Pokračovat ve čtení 'Arduino Dokumentární' nyní k dispozici pro vaše potěšení streaming

'Arduino Dokumentární' nyní k dispozici pro vaše potěšení streaming původně objevila na Engadget na út. 11 leden 2011 19:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Adafruit | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat