středa 12. ledna 2011

IOGEAR kapky dva nové bezdrátové klávesnice, jedna s Bluetooth

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/12/iogear-drops-two-new-wireless-keyboards-one-with-bluetooth/:

IOGEAR právě odhalila jedné bezdrátové klávesnice vládne všem, a je to výstižně (i když ne kreativně) s názvem Multi-Link Bluetooth klávesnice s touchpad, nebo GKM611B v krátkosti. Zatímco zařízení jméno je nepraktické, ale má poměrně málo úhledný vlastnosti, zejména schopnost se spojit s šesti samostatných zařízeními Bluetooth až 30 metrů, přizpůsobitelné klávesových zkratek, a relativně štíhlé pohotovostní hmotnosti o 1,9 kg. V zrzavá-nevlastní oddělení (i když nic proti nevlastní děti, nebo zrzky na to přijde), společnost také debutoval nové bezdrátové sítě 2,4 GHz Kompaktní klávesnice (aka GKM681R), která se cítíme bezpečně říci, dostal své moniker zdvořilost maličký 10,25 x 4,4 x 1-palec profilu. V zášti Bantam velikosti, 'rada balení optickým trackballem a 16 věnované klávesových zkratek. Pro ty, kteří na trhu pro takové věci, model Bluetooth jde na prodej na konci 1. čtvrtletí na 79,95 dolarů, a 2,4 GHz nabízí to vyjde jen na 59,99 dolarů, což je o dost levnější než ouftit ostatní kompaktní klávesnice .

Pokračovat ve čtení IOGEAR kapky dva nové bezdrátové klávesnice, jedna s Bluetooth

IOGEAR kapky dva nové bezdrátové klávesnice, jedna s Bluetooth původně objevila na Engadget na St. 12.01.2011 05:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat