středa 12. ledna 2011

Průtoku mé slzy, nově-postavený robotické hlavy Philip K. Dick řekl

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/12/flow-my-tears-the-newly-built-robotic-head-of-philip-k-dick-sa/:
Ano, to je určitě post (a video!) Asi ruka-postavený, robotické hlavy autora Philipa K. Dicka , který zemřel v roce 1982, opouštět svět trove literatury, která by mohla být obrácená do filmů jako Blade Runner, celkem Připomeňme, Minority Report a A Scanner Darkly. Je smutné, že on neopustil robotické hlavu sám. Možná vás překvapí, aby zjistili, že je to vlastně není ani první robotickou hlavou Philipa K. Dicka, je to zřejmě druhý. Tento nově postavený-robo-PKD je chtěl nahradit ten, který byl skvěle ztracen v roce 2006 a byl postaven Hanson Robotics a nizozemských veřejnoprávních vysílacích VPRO. Video po přestávce je strašidelný a úžasné, ale je to nic ve srovnání s VALIS trilogie.

Pokračovat ve čtení průtoku mé slzy, nově-postavený robotické hlavy Philip K. Dick řekl

Průtoku mé slzy, nově-postavený robotické hlavy Philip K. Dick řekl, že původně objevila na Engadget na St. 12.01.2011 16:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink iO9 | zdroje YouTube | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat