úterý 11. ledna 2011

Sony Ericsson Xperia jména Arc CPU, dabuje Android 2,4 vzhled 'konfigurací'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/10/sony-ericsson-names-xperia-arc-cpu-dubs-android-2-4-appearance/:
Xperia Arc je jeden pěkný kousek perníku , nemyslíte? Určitě, když jsme dostali šanci zvládnout jeden pro sebe na CES, ale dnes jsme se méně zaujaté jeho exteriér a více zajímají o to, co leží pod ní. 1GHz procesor věděli jsme o tom již byla stanovena jako Qualcomm MSM8255 a bude se zapojil do boje proti dobré stagnující výkon 205 grafických adreno čip. Na přední straně software, který náhodné pozorování Oblouk s Android 2.4 byla uvedena dolů jako jednoduchý "konfigurací" od Sony Ericsson, vybuchující milionů teorií o spiknutí okolo webu. Jeden povzbudivé vědomí, zde je, že SE (trochu), uznává jeho neslavný rekord s aktualizací Android a sliby nedávných změn vložte jej do "dobré pozici, aby se ujistil, že Xperia Arc dostane novější verze včas." Budeme věřit, když uděláte to, Sony.

Pokračovat ve čtení Sony Ericsson Xperia jména Arc CPU, dabuje Android 2,4 vzhled 'konfigurací'

Sony Ericsson Xperia jména Arc CPU, dabuje Android 2,4 vzhled 'konfigurací' původně objevila na Engadget na Po. 10.01.2011 20:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Výrobku Sony Ericsson Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat