úterý 11. ledna 2011

Aiken Labs ukazuje modulární pohybu-snímání hry kit, dáme to swing (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/11/aiken-labs-shows-off-modular-motion-sensing-game-kit-we-give-it/:
Pokud hledáte dostat své pohyb-řízené herní fix, existuje spousta způsobů, jak jít - kamery , elektromagnety a akcelerometry , pro spustí - ale většina postava budete kupovat jeden periferní, několik plastových doplňků , a dnes už více. To není cesta Aiken. Severní Karolína Aiken spuštění Labs chce prodat sadu malých políček, které můžete držet na nějaké části těla nebo hračky, které vlastníte, každý s plně inerciální měřicí balíček (tří-osý akcelerometr, magnetometr a gyroskop) uvnitř. Krabice připojit k základnové stanici přes 802.15.4 bezdrátových které slouží také jako USB dobíjení jednotky pro hodně, a můžete připojit až osm modulů pro sledování 24 stupňů volnosti najednou. Není to elegantní řešení, abych vám řekl pravdu, zejména s ohledem na hacknutý-dohromady charakter prototypu zařízení jsme viděli na CES 2011 podlaze, ale milujeme myšlenku prostě připojení pole helmu dostanete instant head-tracking Podpora v naší oblíbené PC tituly. Investor Chris Aiken nám říká, startér soubor bude loď asi na 300 dolarů s dvěma senzory a základnové stanice ve druhém čtvrtletí tohoto roku - přídavná čidla by měla spustit $ 100 každý - a vidíte, jak to vypadá ve videu hned po přestávce.

Pokračovat ve čtení Aiken Labs ukazuje modulární pohybu-snímání hry kit, dáme to swing (video)

Aiken Labs ukazuje modulární pohybu-snímání hry kit, dáme to swing (video) původně objevila na Engadget na Út. 11.01.2011 08:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat