úterý 11. ledna 2011

Louis Vuitton mobil opasku je falešný, potenciálně škodlivé pro vaše mužství

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/11/louis-vuitton-cellphone-belt-buckle-is-fake-potentially-harmful/:
Tento Louis Vuitton mobil opasku k nám přichází prostřednictvím Číny a spojuje dvě věci, které by nikdy neměly být kombinovaná: falešný návrhář pásů a bezdrátové komunikace. Za prvé, jsme všichni slyšeli varování o mobil je blízkost našich baby-tvůrci, za druhé, my jsme docela jisti, že si vezmete pás pobřeží pokaždé, když budete mít hovor povede nejen k frustraci, ale některé docela divný vzhled na metro, a konečně, je to padělek. Podívejte se, to není jako my anti-nadměrné tady, ale zdá se nám, jako ryzího zlata mobil je daleko praktičtější investic. Tento poněkud absurdní výmysl zřejmě přichází s kompletní sluchátko Bluetooth a vestavěný fotoaparát a podporuje duální karta v pohotovostním režimu a TF karet expanzi. Víte, jak se cítíme o tom, ale pokud je třeba, je tu video po skoku.

Pokračovat ve čtení Louis Vuitton mobil opasku je falešný, potenciálně škodlivé pro vaše mužství

Louis Vuitton mobil opasku je falešný, potenciálně škodlivé pro vaše mužství původně objevila na Engadget na út. 11 leden 2011 17:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje MIC Gadget | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat