úterý 11. ledna 2011

T-Mobile UK kusy 'fair use' příspěvek do 500mb, vás pošle domů sledovat on-line video

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/11/t-mobile-uk-cuts-fair-use-allowance-to-500mb-sends-you-home-t/:
V jednom z nejvíce necitlivé sdělení v nedávné historii PR, T-Mobile UK říká svým zákazníkům, kteří chtějí stahovat nebo streamovat video on-line na jejich mobilní zařízení ", kromě toho, že věci pro [jejich] domácí širokopásmové připojení." Dopravce, jedna polovina britské největší provozovatele Všechno Všude , měl až do teď nabídl jeden z lepších měsíční příspěvek se zabývá 3GB limitu spotřeby údaje o telefony Android. To ještě je, ve skutečnosti, protože jeho nové změny nejsou nabude účinnosti až 1. února, ale přišel onen osudný Úterý, T-Mo pochopení "fair use" se sníží až na 500MB každý měsíc - po kterém místě jste ' ll ještě dostat k procházení webu a e-mail zdarma, ale jakékoliv video obsahu budou zřejmě podléhat příplatek. To není jasné, jak "ty věci" budou vyřizovat T-Mobile, jakmile přejedete skromný nový práh, ani není jasné, zda se zákazníci, kteří se přihlásili k velké odvážlivý 3GB údaje budou osvobozeni, jakmile tento nový uzamčení o mobilní video, je ve skutečnosti. Šťastnou cestu vám všem.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Pokračovat ve čtení T-Mobile UK kusy 'fair use' příspěvek do 500 MB, vás pošle domů sledovat on-line video

T-Mobile UK kusy 'fair use' příspěvek do 500mb, vás pošle domů sledovat on-line video původně objevila na Engadget na út. 11 leden 2011 01:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje T-Mobile UK | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat