úterý 11. ledna 2011

Skype hity nový rekord 27 milionů současných uživatelů v brázdě IOS video chat vydání

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/11/skype-hits-new-record-of-27-million-simultaneous-users-in-wake-o/:
I když video chat je k dispozici v té či oné podobě na dobrou několik let, zdá se, že jen opravdu bít jeho krok nyní, snad vzhledem ke skutečnosti, smartphony jsou již cihla-a-ve tvaru velké šelmy, které kdysi byly. Poslední důkaz tohoto trendu pochází z Skype, který představil videohovory na iPhone před pár dny a včera se podařilo dosáhnout nový milník ve své historii: 27 milionů uživatelů internetu ve stejnou dobu. Že pohodlně zastiňuje předchozí rekord, který nebyl ani více než 26 milionů, a když ne všichni z těch přihlášený-in Skypers může být připsána její FaceTime alternativní, to je nesporné, že nedávný růst zákaznické základny společnosti Skype byl katalyzuje jeho zavedení video volání. A teď, když to přichází k Android telefony a televizory na všech vyznání , že počet by měl jen nadále růst.

Skype hity nový rekord 27 milionů současných uživatelů v brázdě IOS video chat vydání původně objevila na Engadget na út. 11 leden 2011 03:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje GigaOM | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat