úterý 11. ledna 2011

BAE je slepý lasery volném moři piráti, nemají žádný vliv na ledě Piráti

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/11/baes-lasers-blind-high-seas-pirates-have-no-effect-on-ice-pira/:
BAE Systems má své ruce v některých dost šílené výzkumu v minulosti, od Bug Boti na neviditelný plášť a další rozvoj. Ale jak to další položka má vliv na náš plánovaný dystopian gadget komunity na volném moři (myslím Waterworld-splňuje-Engadget Zobrazit), jsme si všimnete tout de suite. Na trh jako non-smrtelný odstrašující prostředek proti pirátům, srdce lodi-založený systém je Nd: YAG laser, který může být použit k varovat útočníky více než půl míle daleko - a dezorientují je na užší rozsahy. "Efekt je podobný tomu, když útoky stíhací pilot ze směru od Slunce," uvedl BAE je Roy Evans. "Oslnění z laseru je intenzivní natolik, aby bylo nemožné, aby se zaměřila zbraně jako AK47s nebo RPG, ale nemá trvalý efekt." Wild, co? Podívejte se na PR po přestávce pro úplné minimum-dolů.

Pokračovat ve čtení BAE je slepý lasery volném moři piráti, nemají žádný vliv na ledě Piráti

BAE je slepý lasery volném moři piráti, nemají žádný vliv na ledě Piráti původně objevila na Engadget na út. 11 leden 2011 16:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BBC | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat