úterý 11. ledna 2011

Ford Focus Elektromotor vytěžené, rozdělené vedví, měděný vystaveny střeva

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/11/ford-focus-electric-motor-extracted-split-asunder-coppery-guts/:
Ford Focus Elektromotor vytěžené, rozdělené vedví, měděný vystaveny střeva
Včera jsme viděli nevyžádané v zavazadlovém prostoru , teď je tu to, co je pohánět to. Je to motor, který dělá Ford Focus Elektrické jít, a zatímco my stále nevíme mnoho detailů (my jsme nemohli dostat kdokoliv citovat nás hmotnosti) je poměrně kompaktní maličkost. My jsme však, dostanete potvrzení, že to nebude provozovat buď prostřednictvím standardního vysílání, jako je suchá spojka-automatické, že pravidelná Focus přichází s, ani něco jako dvou-rychlostní převodovka, která Tesla používá ve svém Roadster . Bude to "jako CVT" my jsme řekli, držet motor v jeho nejúčinnější RPM, a když si nejsme jisti, co to vypadá vevnitř jsme si jisti, že tam bude bez řazení zapojen, ani ruční ani automaticky.

Ford Focus Elektromotor vytěžené, rozdělené vedví, střeva vystavena měděný původně objevila na Engadget na Út. 11.01.2011 13:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat