úterý 11. ledna 2011

ASUS Wavi Xtion snímání pohybu řídicího systému demoed na veletrhu CES (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/11/asus-wavi-xtion-motion-sensing-control-system-demoed-at-ces/:
ASUS nesmí být nikde blízko připravené pro Wavi Xtion hit na pulty obchodů (my jsme jednání 2. čtvrtletí roku 2012), ale to nezastavilo našich bratří na Engadget španělském z drážek pro hands-na předvedení na veletrhu CES. Budeme vám náhradní podrobnosti o tom, jak to funguje, ale v praxi, jsme se dozvěděli, že je to docela podobné Kinect . Ne za to, že šokující PrimeSense je za oba boxy , ale především rozdíl Zdálo se, že reakční doba. ASUS 'řešení nebyl tak pohotový jako Kinect, je pomalejší, aby uznaly a překládat návrhy na testování. Samozřejmě, že nemůžeme očekávat, že výrobek je 18 měsíců se z hromadné výroby, aby byl zcela na vrcholu své hry, ale klidně si hlavu na minulé přestávce přesně zjistit, co máme na mysli.

Pokračovat ve čtení ASUS Wavi Xtion snímání pohybu řídicího systému demoed na veletrhu CES (video)

ASUS Wavi Xtion snímání pohybu řídicího systému demoed na veletrhu CES (video) původně objevila na Engadget na út. 11 leden 2011 16:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Engadget španělštině | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat