úterý 11. ledna 2011

Analogové západ slunce začne, všechny nové Blu-ray přehrávače budou pouze výstup HD přes HDMI

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/10/analog-sunset-begins-all-the-new-blu-ray-players-will-only-outp/:
Las Vegas Sunset
Kuřecí Littlovi byly starosti o tomto , protože dávno předtím, než první Blu-ray (nebo i HD DVD ), titul byl vždy propuštěn, a prvním krokem k analogové západu slunce má oficiálně přijít. Žádné nové Blu-ray přehrávač oznámil po 1. lednu 2011 bude pouze výstup HD přes HDMI - hráči, kteří se začala prodávat v loňském roce může ještě být prodávány až do konce tohoto roku, ačkoli. Pokud jste právě láska komponentní video , možná si uvědomíte, budete mít možnost získat hráče dnes a stále si to na mnoho dalších let, ale možná taky ne. Vidíte studia mají také obrázek Omezení Token (ICT), které při nastavení na titul řekne každý a všechny Blu-ray přehrávačů, aby se převést analogový výstup na 540p. Pouze milost je, že pokud jeho nastavené na titul, musí být označeny na krabičce, a samozřejmě to nemůže být zpětně nastavit (žádné titul, který vlastní nyní bude i nadále hrát stejným způsobem to dělá na své stávající hráče ). Čekáme na konečné potvrzení, ale zřejmě ICT nebyla možnost studia až do teď tak začít hledat ikonu na poslední nákupy. V závěrečné fázi v západu slunce je 2013, kdy bude analogové výstupy budou odstraněny z Blu-ray přehrávačů úplně, ale máme podezření, budeme mít lepší věci na starosti pak, jako ultra HD nebo digitální distribuce.

Analogové západu slunce začíná, nové Blu-ray přehrávače budou všechny pouze výstup HD přes HDMI původně objevila na Engadget na po. 10.01.2011 21:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AACS LA licence (PDF) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat