úterý 11. ledna 2011

Denso pomlčka s iPhone volant ví, kdy spíte, ví, když jste vzhůru (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/11/denso-dash-with-iphone-steering-wheel-knows-when-you-are-sleepin/:
Smartphone integrace je další velká věc, že se děje právě teď, ale to není zcela děje tak Denso to dělají. Jedná se o společnosti, palubní desky budoucnosti, s jeho nejvíce převládající rys bytí iPhone vložené přímo v volantu. , Která pohání infotainment systém a malé, kruhové LCD nad s partou widgety můžete odskočit s nádechem z telefonu na displej. Nejzajímavější je ten, který komunikuje se semafory, abyste věděli, jak rychle jít, pokud chcete přijít 'em všechny. Cílem je ušetřit palivo tím, že zastavování a rozjíždění, ale jsme na mysli to může také udělat hodně pro snadnou hypertenze sazby na celostátní úrovni.

Další věc, pomlčka může udělat, je říci, když se chystáte dřímat off. Jeden z těch widgetů je šálek kávy, který se vlévá, jak jste se dostal ospalý. Všichni-vidět webcam je posazeno na vrcholu palubní sleduje váš obličej a oči vědět, jak vás upozorní je. Klesnout pod prahovou hodnotu a pomlčka začne červeně blikat. Je čas na zdřímnout - nebo možná i víc kávy, proboha.

Pokračovat ve čtení Denso pomlčkou s iPhone volant ví, kdy spíte, ví, když jste vzhůru (video)

Denso pomlčka s iPhone volant ví, kdy spíte, ví, když jste vzhůru (video) původně objevila na Engadget na út. 11.1.2011 13:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat