úterý 11. ledna 2011

3D je nebezpečný / není nebezpečný: optometrist skupina hájí Nintendo 3DS vydání

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/11/3d-is-dangerous-not-dangerous-optometrist-group-defends-ninte/:
Hodně byl vyroben z 3DS varování Nintendo , že šest-a-v rámci davu měli zůstat 2D režimu a zároveň generální ředitel Iwata souhlasil, že "být proaktivní o informování zákazníka .... nemusí být nutně pozitivní pro naše obchodní, "Americké optometrické asociace dal zajímavou rotace na to všechno. Skupina vydala prohlášení z minulého týdne - ano, během šílenství CES - ". Může skutečně pomoci odhalit jemné poruchy, že nejsou korigovány, často za následek poruchy učení", tvrdí, že 3D zobrazení Nejen to, ale 36000-silná skupina navrhla "děti mladší než šest lze použít 3DS ve 3D režimu, pokud jejich vizuální systém se vyvíjí normálně." Tak jo, malý Timmy Vánoce 2011 není zničené ještě ne, ale ponechává dostatek času pro konkurenční studie vyjít matoucí všichni ještě více.

3D je nebezpečný / není nebezpečný: optometrist skupina hájí Nintendo 3DS vydání původně objevila na Engadget na út. 11 leden 2011 00:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PC World | zdroje WSJ , PROTEXT | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat