úterý 11. ledna 2011

Dokumenty Google zavádí video přehrávač, ještě jiný způsob, jak zabít čas v kanceláři

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/11/google-docs-introduces-video-player-yet-another-way-to-kill-tim/:
Google šel stále hlouběji do oblaků v letošním roce s novou funkci pro Dokumenty Google : přehrávání videa. Jak tento týden, mohou uživatelé nahrávat videa (až do 1 GB) v podporovaném formátu, a aby byly k dispozici pro prohlížení v Google Docs. Stejně jako u předchozích sdílení videa nastaven, můžete stáhnout video, včetně předchozích verzí. Google inženýři varovali před nadměrným čas na zpracování, ale jakmile videa jsou nahoru, prohlížení je stejně snadné jako kliknutí hrát - a s Flash player, samozřejmě. Nejsme si úplně jistý, co je výhoda přes Youtube, ale my jsme na palubě na cokoliv, co nám umožňuje sdílet naše láska strašidelný cvičení videí robot s našimi spolupracovníky.

Dokumenty Google zavádí video přehrávač, ještě jiný způsob, jak zabít čas v kanceláři původně objevila na Engadget na út. 11 leden 2011 02:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Dokumenty Google Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat