úterý 11. ledna 2011

Mercedes začíná F-Cell Svět Drive, obeplout zeměkouli na vodík

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/10/mercedes-kicks-off-f-cell-world-drive-circumnavigating-the-glob/:
Mercedes začíná F-Cell Svět Drive, obeplout zeměkouli na vodík
Palivový článek-poháněl vozy poskytují efektivitu a ovladatelnost elektrického vozidla a zároveň nabízí neomezené možnosti tradičních benzínu poháněl auto - za předpokladu, že si můžete najít místo k vrcholu z těch vodíkové nádrže. Právě teď je to trochu problém, ale Mercedes Benz je venku ukázat, že to není zdaleka tak velký na obtíž, jak každý dělá to být. Bude řídit B-třída F-Cell modelu po celém světě, počínaje ve Stuttgartu a motorismu dolů do Lisabonu, létání do USA a jízdy přes to, že pak po celé Austrálii, než poskakování lodí do Šanghaje a jízdy po celou cestu po celé Asii, nakonec přijet zpět do Stuttgartu čelí stejným směrem odešli. B-třída F-Cell může pokrýt 400 km na nádrž a mohou být doplňovány v asi tři minuty. V tomto okamžiku nemáme žádný důvod se domnívat, že buď Ewan McGregor ani Charlie Boormana bude podél za svezení, ale vzhledem k tomu, jak dobře to šlo se Přihlásit Way Round možná že je to nejlepší.

Mercedes začíná F-Cell Svět Drive, obeplout zeměkouli na vodík původně objevila na Engadget na Po. 10.01.2011 22:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat