úterý 11. ledna 2011

Ego-Sady deklaruje vítězství nad přírodou, gravitace se svou E-Powered Downhill Bike Kit

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/11/ego-kits-declares-victory-over-nature-gravity-with-its-e-powere/:

V pohybu, který je určitě nadchne outdoorsman (nebo venku-lady, jak to bylo) v nás všech, německý outfit Ego-Soupravy ukázala na E-Powered Downhill Bike Kit, takže nemusíte procházet všechny, že tíživý cvičení dostat se na vrchol hory, aby si vzrušení z bombardování zpátky. Souprava je dodávána s 1200-W hliníkové motor, který montuje do spodní trubky o 70 procent sjezdových kol modelů, baterie (obsažené v batohu včetně), nabíječka, řídicí modul, kliky, řetěz, a otočnou rukojetí plynu s Indikátor nabití baterie. Nevíme, cenu, nebo když bude systém oficiálně v prodeji, ale víme, že při montáži na horském kole, vypadá to chladnější, než jiná, pěší elektrická kola jsme viděli dříve . Skočit po přestávce vidět Ego-Kit v akci.

Pokračovat ve čtení Ego-Sady deklaruje vítězství nad přírodou, gravitace se svou E-Powered Downhill Bike Kit

Ego-Sady deklaruje vítězství nad přírodou, gravitace se svou E-Powered Downhill Bike Kit původně objevila na Engadget na út. 11 leden 2011 09:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BeSportier | zdroje Ego-Sady | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat