pátek 16. září 2011

Samsung Epic 4G dotykový hodnocení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/samsung-epic-4g-touch-review/:
Pokud jste neslyšeli o Samsung Galaxy II S tím teď, to určitě pozdní do party. Ale jak příslovečná říká, že je lepší pozdě než nikdy, ne? Galaxy S, jeho předchůdce s podvozkem výběr a nesčetné varianty nosiče, je stále prodávají jak na běžícím pásu po celém světě, a pokračování není lehké (obrazně) buď - prodej tři miliony na 55 dnů jen se zdá být soupeřil Společnost založila ven Cupertino - a to z dobrého důvodu. Dali jsme odemčené verze vysoké známky za jeho vynikající výkon, nádherný displej a top-of-the-line kamera, takže bylo jen přirozené, že jsme strávili čtyři měsíce přemýšlel, kdy bychom měli vidět powerhouse aby bylo ve Státech.

Nechápejte nás špatně - jsme viděli náš spravedlivý podíl na zařízení II odemčené Galaxy S hrdě ukazovat v USA (většina z nich z naší redakce, pravda), protože je již k dispozici v plné maloobchodní (cca $ 650-700 ) od různých dodavatelů. Nicméně, Samsung Epic 4G Hmat je první být nabízena za zvýhodněnou cenu výměnou za dvouletý závazek a nebude to poslední, jak AT & T a T-Mobile vytáhnout na chvostu s jejich vlastní styly stejný telefon. Tak, jak se památky telefon obstát nejen ve zkoušce času, ale několika dopravci konkrétní změny designu? Sprint je zákazníkům dostat "poskvrněná" verze vlajkové lodi přístroje Sammyho Android? Tyto otázky byly uvažoval několik měsíců, a konečně máme odpověď, pokud budete mít na čtení.

Pokračovat ve čtení Samsung Epic 4G dotykový hodnocení

Samsung Epic 4G dotykový revizi původně objevila na Engadget na čt. 15 září 2011 17:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat