pátek 16. září 2011

Ghost Town má být vybudována na zelené postel test Tech

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/EzbddIouyyk/:
ghost town

Neobydlené hřiště pro zelené technologie a inovativní experimentů je v pracích bude postavena v Novém Mexiku. Pseudo města budou použity na výzkum a testování nové ekologické technologie, bezdrátové technologie a provozu v reálném světě, ale regulovaným podmínek, jako město Sim minus občanů.

Washington, DC-založené Pegasus globální Holdings , mezinárodní testování technologií firmy, je za projekt, známý jednoduše jako centrum pro inovace, testování a inovace. Společnost byla inspirována své vlastní potřeby testování výrobků na velkém mimo laboratoř.

Zatímco tam byly podobné vládou sponzorované testování postavené hřiště, to je jedna z mála vytvořených soukromou firmu. Podle Pegasus, bude to také největší na světě.

Centrum bude napodobovat průměrné střední americké město 35000 (neviditelné) lidí. Bude obsahovat asi 20 čtverečních mil starých a nových komerčních a obytných budov, předměstí, satelitní městečka venkově. Pegasus očekává, že utratit 200 milionů dolarů na dokončení projektu.

Pegasus se nepronajímá nepopsaný list města na různé organizace, včetně armády, neziskové organizace, univerzity vědci, soukromé společnosti a federální laboratoře, a doufá, že centrum přilákat investory pro projekty testované v jeho zařízeních.

Projekt umožní ovládat testování v prostředí, pravdivější než život typické Lab. Vědci budou moci kontrolovat a měnit nastavení, aby odpovídaly potřebám svých experimentů. Například, solární technologie pro vývojáře nastavení termostatu v okolních domech, aby různé teploty pro studium schopnosti svých jednotek dodávek energie.

Když se otevře, je centrem Očekává se, že vytváření pracovních míst 350 v Novém Mexiku, a až 3500 více v jiných částech země, jako pára projekt získá. Její podnikatelský záměr centra kolem prodeje vyrobené energie na místě na síti, účtování poplatků za údržbu a provoz a podnájem areálu pro obchodní a rozvoj cestovního ruchu.

Foto od Aidan Wojtas



Žádné komentáře:

Okomentovat