čtvrtek 15. září 2011

MasterCard dema Google Wallet, QkR platforma pro mobilní platby

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/mastercard-demos-google-wallet-qkr-platform-for-mobile-payments/:
Vy jste pravděpodobně slyšeli hodně o NFC, který je schopen smartphony, ale jen málo ve způsobu Skutečné reálné využití čipu. No, MasterCard , kteří chtějí změnit všechno, a hodit za několik novinek vlastní zdvořilost jeho vlastní výzkum a vývoj a laboratoře Google. Předvádět na akci dnes společnost demoed peněženky Google aplikace jsme se poprvé dozvěděli o zpět v květnu - ". soon", která se připravuje na oficiální zahájení někdy Běh na Nexus S 4G Sprint - s plánovanou expanzí na více zařízení - uživatelé se mohou připojit MasterCard Citi účet do služby, a klepněte na k zaplacení na místě žádný maloobchodní vybavena stanice PayPass . Operace uskuteční, okamžitě, jak byste očekávali, s výdaji upozornění notated automaticky v aplikaci, ale i prostřednictvím textové zprávy. Pokud jste paranoidní typ, nebo jen rozhazovačný, aplikace nabízí mnoho možností nastavení výdajových limitů, schvalovat / blok nákupů přes kategorie (např. stravování, sport) a umožnit upozornění pro zahraniční aktivity. V současné době Google Wallet služba je pouze pro Android, a to je zřejmě přímý důsledek AT & T, Verizon a T-Mobile podpořil mobilních plateb soupeře, ISIS .

Ale společnost také má jedno oko pevné přímo na budoucnost - pikle do alternativní implementace pro platbu on-the-go prostřednictvím své divize MasterCard Labs. Zaměřuje se na jeho QkR platformě (zřejmé hra na QR kódů), tyto pojmy v rozmezí od signálu televizních audio zakódované údaje o nákupu, slyšitelné na tel. spuštění aplikace QkR, nebo fast-food tabletops s vestavěnými NFC a QR kódy, které vám umožňují zákazníkům k vyhledávání kupónů, aby na dálku a aplikovat slevy - to vše aniž by museli opustit svá místa. Nejzajímavější použití nové platformy, ale nemělo nic společného s používáním mobilních telefonů a vše co do činění s Xbox Kinect. Využití technologie rozpoznávání gest, může zvolit předměty na obrazovce tím, že drží ruku nad položkou, a navigaci pomocí platebního procesu za zboží. Víme, další velký proof-of-concept, ale schovávat, že cynismus pro druhé - zástupce společnosti svěřil se nám, že soft-pilotní testování QkR již probíhá, s oficiálním oznámením kritizovaný v příštích dvou týdnech. A nebojte se o tom, že Google OS pouze záležitost, je QkR byly testovány v IOS, Windows Phone Mango, a dokonce i BlackBerry. Zda nebo ne inovativní platební system'll uvedení všech těchto mobilních OS na palubě nebylo jasné, ale my jsme byli ujišťováni, že by alespoň dva partnery. Skok přes break získat detailní pohled na rukou-na na budoucí platby.

Žádné komentáře:

Okomentovat