pátek 16. září 2011

Recon přístroje dostane NASA Desert Rats oči na displej s Micro optika, nechává je nahlédnout do budoucnosti

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/16/recon-instruments-gets-nasa-desert-rats-eyes-on-with-micro-optic/:
Vesmíru. Slova sama vyvolávat představy o špičkové technologie a ohromující vědeckého výzkumu - to znamená, že budoucnost. Ale co když jsme vám řekli, naše nejlepší a nejchytřejší kosmických průzkumníků se stále spoléhat na rameno-nasedl na post-it poznámky jim průvodce výstupů do vesmíru? Ano, to by bylo Staples ve vesmíru. Naštěstí Recon nástroje spolupracuje s NASA pro výzkum pouště a technologické studie k testování dvě varianty svého GPS Micro optika displej pro použití v příští generaci skafandrů, a dostat naše kosmické agentury trošičku blíž k PK Dick fantasy máme drahé . Vlastní brýle, které poskytují informace přímo do očí, byl dán k úkolu Arizona poušti na tým, podstoupí sérii simulovaných misí kritických postupů. Konečný výsledek? Obrovský palec nahoru souhlasu NASA (nemluvě o zemřelých autorů sci-fi), a slib, že vyhodnocení tech pro další testování. Slyšíš ten zvuk, Rocketeers? Hloupé nás. Samozřejmě není možné - v prostoru, nemůže nikdo slyšet náš potlesk.

Pokračovat ve čtení Recon přístroje dostane NASA Desert Rats oči na displej s Micro optika, nechává je nahlédnout do budoucnosti

Recon přístroje dostane NASA Desert Rats oči se na Micro optika displej, umožňuje jim vidět do budoucnosti, původně objevila na Engadget na Pá. 16 září 2011 11:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat