pátek 16. září 2011

Google rozšiřuje Hlas akce v celé Evropě, s multi-jazyková podpora (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/16/google-expands-voice-actions-across-europe-with-multi-language/:
Android uživatelům po celé Evropě začínají probouzet k některým Bonnes Nouvelles dnes ráno, protože Google se nyní rozšířila své hlasové Akce službu do Francie, Německa, Itálie, Španělsko a Velká Británie. Dneškem počínaje, upovídaný a smartphone tablet uživatelé budou moci na místě volání, odesílání textů a provádět vyhledávání Google tím, že mluví do jejich zařízení. Jediné, co musíte udělat, je stisknout tlačítko mikrofonu na domovské obrazovce v oblasti vyhledávání na Google a otevřete aplikaci Hlasové vyhledávání, nebo jednoduše stiskněte tlačítko Hledat fyzickou na sluchátku, aby se "Speak Now" pole. Odtud se můžete začít štěbetat dál ve francouzštině, němčině, italštině, španělštině a skutečné britské angličtině. Zúčastněné strany se systémem Android 2.2 nebo vyšší můžete začít stažením Hlasové vyhledávání App od zdroje níže uvedený odkaz, nebo mimo kontrolu společnosti Google demo video, po přestávce.

Pokračovat ve čtení Google rozšiřuje Hlas akce v celé Evropě, s multi-jazyková podpora (video)

Google rozšiřuje Hlas akce v celé Evropě, s multi-jazyková podpora (video) původně objevila na Engadget na pá. 16 září 2011 05:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Google Mobile Blog , Android Market | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat