pátek 16. září 2011

Řádek2 má nyní 50.000 platících zákazníků, uvádí na iPad

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/NgGkfrer1U4/:
line2shot

V září 2009 jsem psal o Řádek2 - startup, který nabízí podobné funkce jako Google Voice, ale se zaměřením na catering pro podniky a "profesionálů" (nabízí snadno dostupné telefonní podporu mezi svými včetně funkce). V té době byla společnost vystupující na obtížný začátek: Apple trvalo tři měsíce, nejprve schválit aplikace, především kvůli sporu mezi Apple a Google na Google Voice.

Ale nakonec se to do obchodu, a to šlo velmi dobře, protože.

O dva roky později, Řádek2 má 50.000 platících zákazníků (plány začínají na $ 9.95/month) a čtyřicet zaměstnanců, a je skoro pozitivní cash flow. APP je k dispozici pro iPhone a Android, a dnes je to zahájení pro iPad - najdete nové aplikace právě zde . IPad aplikace vypadá dobře, z části proto, že Řádek2 obdržel informace od společnosti Apple, který se na tom, šťouchl iPad verzi. Z pohledu funkčnosti je to stejné jako službu iPhone verze, ale to není nic špatného.

Chcete-li začít používat službu, kterou budete muset zaregistrovat na účet, který musí být provedeno prostřednictvím Řádek2 internetových stránkách. Budete mít možnost vybrat si nové telefonní číslo, které budete používat jako "Řádek2", nebo můžete portu stávající. Poté, co máte nastaveno, můžete umístit a cesta volání, odesílání zpráv, a procházejte historie zpráv pro každý kontakt přímo z Vašeho iPad. Hovory jsou umístěny přes VoIP pokud je to možné, nebo můžete zvolit cestu hovoru do běžné telefonní.

Řádek2 zakladatel Peter Sisson říká, že se společnost rozhodla, aby se po aplikaci se zjistilo, že iPad byla jeho top-konverzi platformy, a to navzdory tomu, že nabízí pouze 2x měřítka s ohledem na její aplikace pro iPhone (jinými slovy, vypadalo to dost špatné , ale lidé stále používat). Tak, aby vzal radu a postavil verzi HD od základu využít iPadu větší displej s nemovitostmi.


1 komentář: