pátek 16. září 2011

CA-Fi je aftermarket Android autorádio, že se nevejde do vaší palubní desky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/ca-fi-is-an-aftermarket-android-car-stereo-that-wont-fit-in-you/:
Ca-Fi
Aftermarket infotainment a stereo řešení pro automobily z velké části vymřela tady v USA. Innotrends vařil až Android box, tzv. Ca-Fi, které by jste si přejí tento malý v palubní počítač mohl najít domov ve svém vinyl pokrytá panely. 1,2 GHz čip tlačí Gingerbread na 6,2 palcový dotykový displej pro tahání do směrů, hraje melodie a za vyhledávání pomocí integrované 3G rádio. Samozřejmě, jak zdůrazňuje ExtremeTech ven, má dvojí-DIN slot používané Ca-Fi byl velmi opuštěný automobilek (zejména v Americe). Ale pozor, pokud jste hledali způsob, jak do smrkových, že Nova rezivění daleko ve vaší garáži, mohlo by to být ono. Doufáme, že jste typ pacienta - Ca-Fi Neočekává se, že startu až do jara roku 2012 a bude v Evropě pouze na první záležitost. Hlavou po přestávce ještě jeden pic a některé PR.

Pokračovat ve čtení Ca-Fi je aftermarket Android autorádio, že se nevejde do vaší palubní desky

CA-Fi je aftermarket Android autorádio, že se nevejde do vaší palubní desky původně objevila na Engadget na čt. 15 září 2011 21:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink ExtremeTech | | Poslat tuto | Komentáře

1 komentář: