pátek 16. září 2011

Reklamní síť Longboard Media bere v 6 milionů dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/elm4_ObxZ7c/:
Screen Shot 2011-09-15 at 7.22.23 PM

Ad síť Longboard Media oznamuje 6 miliony dolarů v sérii financování dnes od úrovně kapitálu . Správa inventáře reklam na více než 30 on-line vlastnosti včetně thefind.com , shop.com , overstock.com , buzzillions.com a become.com , Longboard Media přirovnává sám sebe k "Glam Media" pro e-commerce weby.

Longboard Média byla zisková, protože byla založena bývalými zaměstnanci eBay Scott Engler a Jim Barkow v roce 2008, a jeho reklamní síti má potenciál proniknout do publikum více než 63 milionů lidí, v závislosti na jeho financování vydání. Společnost se hlásí, že to sloužilo více než 3 miliardy zaplacené dojmy v roce 2010 prázdnin a stal se jeho vydavatel základně více než 40% v roce 2011.

Dříve bootstrapped Společnost plánuje na využití peněz, hromadně se na zaměstnance a dále investovat do něj své cílení reklam technologie.


Společnost: longboard media
Datum spuštění: 11.8.2008

Longboard Media je vedoucí obchodu vertikální reklamní síť, která zastupuje pouze nadstandardní nakupování, Recenze produktu a maloobchodní vydavatele. Longboard Media nabízí jeden největší publikum zákazníků dosáhl 48-55M + spotřebitelům každý měsíc v rámci lokalit, jako jsou Nadměrné, Shop.com, Become.com, Smarter.com a thefind.com.

Další informace

Žádné komentáře:

Okomentovat