pátek 16. září 2011

Microsoft ukazuje Tango Video Chat App On HTC Titan

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/f4WhOoDCUuw/:
htc-titan-mango-550

Mám rád Windows Mobile Mango, protože jsem poprvé spatřila to , ale pravda je, že většina znaků, které jsou realizovány jsou pouze dohání s konkurenčními platformami.

Integrace Bing a hlas na text ... možnosti jsou docela v pohodě. Ale jiné, než to, jak jsem řekl, Mango se hrají na honěnou. Přidání aplikace video chat na Mango-Powered HTC Titan je dalším příkladem toho, ale přijde to.

Přes neuvěřitelně nešťastné situaci jméno sdílení, Tango video chat aplikace (bez vztahu k dalším WP7 update kódovým označením Tango), je vlastně docela v pohodě, i když trochu pozdě na party. Ve videu níže, Aaron Woodman týmu Windows Phone možná až příliš nadšeně informace, jak video chat funguje, že masivní 4,7 palcový displej Titan (díky Blog Windows Phone ). Stejně jako FaceTime Apple a Tango aplikace pro Android, tango pro WP vám umožní vychutnat si "co vidím" switcharoo mezi přední a zadní-čelí kamery. Kupodivu, Google Talk zatím si to vymyslel.

Co je cool, je, že aplikace pro Mango Tango je cross-platform, který nabízí podporu při oživování, Android, a PC. Microsoft se stane vlastní docela skvělý VoIP službu Skype , a tak tuto aplikaci Tango může mít nějakou dost vážnou konkurenci na platformě Windows v budoucnosti.


Společnost: Microsoft
Datum spuštění: 04.4.1974
IPO: NASDAQ: MSFT

Microsoft, založený v roce 1975 Bill Gates a Paul

Žádné komentáře:

Okomentovat