pátek 16. září 2011

Sony MDR-NC200D sluchátka s potlačením šumu hodnocení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/16/sony-mdr-nc200d-noise-cancelling-headphones-review/:
Každý, kdo dojíždí do velkého města ví, jak hlasité a rušivé, co může dostat - ať už je to kvílení motoru autobusu, metra auta CA-tik, nebo jen, že křičí dítě sedí za vámi. Někteří lidé mohou zjistit uvíznutí startování prostřednictvím sluchátek užitečné pro blokování se ve světě, zatímco jiní by raději trochu víc relativní ticho. Naštěstí v této moderní době existují sluchátka s potlačením šumu dobroty, které vám pomohou zóny ven.

Sony nebyla cizí, jako plechovky, a nedávno představila svůj 200 dolarů MDR-NC200D sluchátka s potlačením šumu , mid-range možnost lidi, kteří chtějí podobné výhody své ucho NC500D v on-ucho obalu. Tvrzení, že tyto štěňata sníží "98,2 procent okolního hluku" pro až 22 hodin na jednu AAA, tak jsme sported MDRs za posledních několik týdnů jako náš hlavní sluchátek slyšet sami. Najdete zde všechny deets rock blockin "těsně po přestávce.

Pokračovat ve čtení Sony MDR-NC200D sluchátka s potlačením šumu hodnocení

Sony MDR-NC200D sluchátka s potlačením šumu revizi původně objevila na Engadget na pá. 16 září 2011 16:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat