pátek 16. září 2011

Engadget / eBoy t-shirt shop je oficiálně otevřena, předběžné objednávky začít ještě dnes!

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/16/the-engadget-eboy-t-shirt-shop-is-officially-open-pre-orders/:
Woo, chlapče. Byli jsme praská ve švech podělila o jeden, a to je konečně čas - Engadget se spojí s jedinou eBoy (přečtěte si náš Úvod zde ), aby se otevřít naše vlastní triko shop! Pracovali jsme s eBoy za ta léta, a nikdy jsme byli zklamáni jejich ohromující práci. Každý tak často, jsme se nabídl až zásobu košil pro naše milé čtenáře, aby se polapit, a pokaždé, když byli pryč před západem slunce. To prostě není správné. K nápravě řekl dilema, jsme pracovali do krásné uspořádání, které bude mít jeden z našich oblíbených interpretů výprask z t-shirt design pro nás, a budou zpracování objednávek a logistiky, neboť už dělají řadu let. Pre-objednávky na celém světě žije právě teď, a první dodávky by měly začít proudí kolem poloviny října. Naše první pět návrhů jsou prezentovány v galerii níže, a pokud máte zájem, surfovat na dolů na zdroj níže uvedený odkaz chytit jednu (nebo dva!). Jsou ceny na $ 24 (USA / Kanada), nebo € 20 na jiném místě, a pokud jste zvědaví velikosti, podívejte se na velikost grafu American Apparel je tady .

Doufáme, že se máte rádi 'em, stejně jako my, a budeme dávat 50 procent z výnosů získaných na Dětská hra Charity , která poskytuje hry, knihy a hotovost pro nemocné děti v dětských nemocnicích po celé Severní Americe a ve světě.

Engadget / eBoy t-shirt shop je oficiálně otevřena, předběžné objednávky začít ještě dnes! původně objevila na Engadget na Pá. 16 září 2011 14:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat