pátek 16. září 2011

CEDIA 2011 kursy a končí zabalit: THX, TiVo a spoustu projektorů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/cedia-2011-odds-and-ends-wrap-up-thx-tivo-and-plenty-of-projecto/:
Další CEDIA je v knihách, a pokud jste tam nebyli, jen vím, příběh byl - jak to bylo v mnoha koutech země - ekonomika. Jistě, projektory, které stojí jen $ 10k ještě zdálo hodnotu ceny, ale všude, kam se podíval společností rozšířit své produkty trochu blíže na masový trh. Ať už je to těžký Držáky povinnost zdi, bezdrátové hi-fi systémy nebo, nejvíce překvapující, 300 dolarů Powered odstíny od společností jako Lutron, vlastní divadelní zařízení je stále levnější a je připraven pracovat ve více domech. Máte zájem o přetváření domácího kina, zatímco výdaje méně než $ 10k a bez budování zcela nového domu kolem něj? 2011 může být vaše roce.

Pokud jde o hardware k vidění, jsme také dostali se podívat na nový TiVo je Premiere Elite DVR (Tip: vypadá a běží jako TiVo) a Dish Network nové Tailgater přenosné satelitní paraboly. Další léčbu byl MHL -k-HDMI adaptér DVDO, které by mohly hákování si Celly až skoro žádné televizi na cestách a nabíjení současně snadné. Na stánku THX, to mělo jeho razítko plácl na nejnovější Nano LG LED svítí 3D LCD , stejně jako nový program pro Soundbar / subwoofer kombinací říká povede k přesnější zvuk pro implementaci, kde prostorové reproduktory nedávají smysl. Také jsme dostali ukázku z jeho nového protokolu ředitel Media, která může automaticky nakonfigurovat zařízení kompatibilní domácí kino na základě obsahu, který je sledoval. Star Wars Blu-ray disků bude jako první na lodi s vložená metadata , přičemž partnerství s chipmakers střední aktualizace softwaru, mohl začít vyvalit krátce pro výrobce, které se rozhodnou pro jejich realizaci - demo běželo na HDI Duna hráč - a příští rok nové zařízení by měla loď s funkcí v ceně.

Obvyklá zabil projektorů včetně nových modelů od Mitsubishi a digitální projekcí, s automatickým nastavením pro prohlížení ultrawidescreen jako jeden z horkých funkcí (jiné než 4K) v tomto roce. Pro lepší pohled na některé věci jsme si všimli na výstavní ploše Podívejte se do galerie níže, a údaje v prohlášení pro tisk po přestávce.

Galerie: CEDIA 2011 doda-

Žádné komentáře:

Okomentovat