pátek 16. září 2011

Artega SE elektrický supersport přijede do USA, jedeme na oči

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/16/artega-se-electric-supercar-is-coming-to-the-us-we-go-eyes-on/:
Artega SE elektrický supersport přijede do USA, jedeme na oči
S Roadster Tesla je funkční období chýlí ke konci a správné dvoumístný náhradní zdánlivě jen zábleskem v Rawlinson Peter 's okem na tomto místě, je tu něco přichází neplatné ve světě elektrického superauta. Artega rád bych vyplnit, že se SE. Je to plně elektrické verzi společnosti GT supercar, a zatímco GT neuvidí vydání na americké pobřeží, máme potvrzení, že Artega je napájen z baterie SE bude - nakonec. 375 koňských sil pohání vůz 62MPH za 3,9 sekundy a maximální rychlost 126,5. Maximální dosah je 172 mil, ale řídit auto "více nadšením," a můžete očekávat, že realističtější 124.

Vůz byl oznámen na začátku tohoto roku na autosalonu v Ženevě a ve Frankfurtu nad Mohanem tady jsme mohli strávit pár minut ogling Jeho obrysy se v různých zajímavých barev, z nichž jeden model s řez-away fender chlubit umístění některých 16 bateriové moduly. 12 z nich jsou roztroušeny po zadní části vozu, zatímco čtyři jsou až vpředu, což dává vozu dozadu baised 60:40 hmotnost distribution.Cost se říká, že 150.000 eur, tedy přibližně 207.000 dolarů. To je téměř dvojnásobek ceny Roadster. Stojí za to? Uvidíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat