čtvrtek 30. prosince 2010

Spojeného království a Francie dopravci pracují na buněčné pokrytí pro tunel pod Lamanšským průlivem, jejichž cílem je dokončit do roku 2012 olympijské hry

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/30/uk-and-french-carriers-working-on-cellular-coverage-for-channel/:
Pokud žijete ve městě jako technofil Taipei, budete se těší v podzemí 4G na dlouhou dobu nyní, ale v Londýně pravidlem je, že máte na nabídku adié do svého mobilního připojení při potápění do tunelu. Města starosta byl aktivní v podporovat (nutit?) hlavních britských dopravců nainstalovat potřebné vybavení, které poskytuje krytí na Tube, a teď jsme jednání, že ambice má natažené za národní hranice stejně. Daily Telegraph uvádí, že Vodafone, O2, všechno všude, a tři z Velké Británie spolu s Orange, SFR a Bouygues z Francie se dohodly, že podíl nákladů na uvedení dohromady 20 milionů liber ($ 30.8 m), projekt na výrobu mobilní pokrytí možné při cestování přes 31,4 mil-tunelu pod Lamanšským průlivem mezi oběma zeměmi. Cílem je dostat věci do pořádku a běží na olympijské hry v roce 2012, když jsme žádné údaje o tom, co ty rychlosti bezdrátového přenosu dat dosáhne. Přesto mají některé bary je lepší než žádný, ne?

Spojeného království a Francie dopravci pracují na buněčné pokrytí pro tunel pod Lamanšským průlivem, jejichž cílem je dokončit do roku 2012 olympijské hry se původně objevila na Engadget na čt. 30 prosinec 2010 06:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink T3 | zdroje Daily Telegraph | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat