čtvrtek 30. prosince 2010

RIM: BlackBerry scénáře životnost baterie je stále optimalizovaná, nezpůsobí zpoždění

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/30/rim-blackberry-playbook-battery-life-is-still-being-optimized/:
Pokud jste se držet ucho k zemi techie, budete pravděpodobně slyšeli nějaký rachot analytik navrhovat RIM BlackBerry scénáře může být odloženo z důvodu, aby otázky týkající se jeho údajně špatnou výdrž baterie. , Že fáma se nyní ukázalo, že je většinou neopodstatněnou, s RIM vyjasnění situace prostřednictvím komuniké zaslána Erictric:
"Nějaké testy nebo sledování životnosti baterie do dnešního dne nikomu mimo RIM by byla provedena pomocí pre-beta jednotek, které byly postaveny bez síly provádět řízení. RIM je na dobré cestě s jeho plánem optimalizovat životnost baterie BlackBerry scénáře a těší se na poskytovat zákazníkům profesionální třídy tabletu, který nabízí vynikající výkon srovnatelný s životností baterie. "
Chcete-li mít jistotu, že to není úplně popření, že tam může být PlayBooks plovoucí asi se zklamáním výkon baterie, ale nezralost softwaru na nich je zřetelně tak, aby se zrušily všechny závěry. Snad ještě důležitější než nepřesný diskusi životnost baterie (co znamená "srovnatelné", i v tomto kontextu znamená?) Je vědomí, že společnost je stále na cestě k dokončení svého softwaru optimalizace a dodávat své první tablet podle plánu . Hádejte všichni můžeme skončit znepokojující nyní.

RIM: BlackBerry scénáře životnost baterie je stále optimalizovaná, nezpůsobí zpoždění původně objevila na Engadget na čt. 30 prosinec 2010 04:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Erictric | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat