čtvrtek 30. prosince 2010

Ford MyKey přidává rádio cenzura k dalšímu řízení dospívající řidičské návyky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/30/ford-mykey-adds-radio-censorship-to-further-control-teen-driving/:

Tatínek nemusí mít T-Bird pryč, on může jen vzít všechnu zábavu z jízdy to. To znamená, že v případě, že T-Bird je vlastně Taurus. Ford MyKey systém byl opět přinese dospívající nelibost od vydání v roce 2010 Focus, který umožňuje rodičům omezit maximální rychlost a čepice hlasitosti rádia, ale rodičovská kontrola nekončí - v roce 2011 MyKey možné selektivně blokovat rozhlasových stanic. Od příštího roku budou mít rodiče možnost zablokovat Sirius 16 rozhlasových stanic z auta volbou, mezi nimi i Howard Stern, Playboy, a Hip-Hop Nation. Volitelné rádio cenzura není jedinou novinkou pro MyKey, který umožňuje majitelům program klíčové, aby se vešly jejich konkrétní úroveň paranoie - nová verze umožňuje rodičům set top rychlostí mezi 65 a 80 mph, místo dosavadních pevné víčko 80 mph. Ostatní ovládací prvky převedení z původního systému patří zvonění, který zazní na 10 mph intervalech, počínaje 45 mph, a pokročilé upozornění, když palivo úrovně jsou nízké. Nové funkce přijde standardní záležitost na 2011 Ford Taurus a Ford Explorer, a nakonec dostanou přes oba Ford a Lincoln značek.

Pokračovat ve čtení Ford MyKey přidává rádio cenzura k dalšímu řízení dospívající řidičské návyky

Ford MyKey přidává rádio cenzura k dalšímu řízení dospívajícího řidičské návyky původně objevila na Engadget na čt. 30 prosinec 2010 07:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink USA Today , Autoblog | zdroje Ford | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat