čtvrtek 30. prosince 2010

Grace Digitální přidává barevné displeje na nové sólo Touch, Bravado X, a Mondo WiFi rádia

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/30/grace-digital-adds-color-displays-on-new-solo-touch-bravado-x/:

Nelze říci, že jsme měli nejlepší časy s Grace Digital Allegro , ale úsvit nového roku znamená úsvit nového úsilí. Tři úsilí, v tomto případě. Nakročeno k oficiálním představení příští týden na veletrhu CES, mít oblečení nové trio z internetových rádií všech byly upgradovány s barevným displejem. Jako první je sólo Touch, 249,99 dolarů zařízení s expanzivní 4,3-palcovým dotykovým, svázaný dálkové ovládání, Ethernet, RCA výstupy a sluchátka. Odstoupil zářez, je tu Bravado X (179,99 dolar), který nabízí 2,7-palcový barevný displej, RCA vstup / výstup a konektor USB. Konečně, 169,99 dolarů Mondo balení 3,5-palcový barevný displej, plný-na budík (s funkcí Snooze!) A USB port jeho vlastní. Spoustu lze ovládat přes zdarma iPhone app, a oni jsou každý schopný ladění do iheartradio, Pandora, Sirius XM, WeatherBug, CBS rádio, MP3tunes a další. Nyní, pryč do Las Vegas, zda tyto vtípky uživatelského rozhraní byly uklizeno ...

Pokračovat ve čtení Grace Digitální přidává barevné displeje na nové sólo Touch, Bravado X, a Mondo WiFi rádia

Grace Digitální přidává barevné displeje na nové sólo Touch, Bravado X, a Mondo WiFi rádia původně objevila na Engadget na čt. 30 prosinec 2010 06:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Grace Digitální | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat