čtvrtek 30. prosince 2010

LucidLogix virtualizační technologie umožňuje AMD a NVIDIA GPU hrát společně se Sandy Bridge

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/30/lucidlogix-virtualization-tech-enables-amd-and-nvidia-gpus-to-pl/:
Je to baaack. Šli jsme více než půl roku bez slyšení peep z černé magie tvůrců LucidLogix , ale tady na prahu CES 2011, společnost se vynořuje právě včas, jezdit na coattails na nadcházející Intel Sandy Bridge platformu. Sandy se očekává, že převezme CES, kdy firmy začínají zavádět nové počítače za pár dní, a to díky softwaru pro virtualizaci Lucid to bychom neměli být překvapeni, pokud jsou podávány s několika NVIDIA a AMD GPU. Tato technologie umožňuje zde dva hrát pěkný, takže výstřední fantazie použití multi-GPU, multi-prodejce nastavení reality. DirectX 11 je také podporován, s jediný skutečný požadavek, že se "připojit displeje přímo na základní desce je Sandy Bridge zobrazení výstupu." Budeme při bližším pohledu na mírotvorce jednou jsme přistát v Las Vegas, ale teď, jděte a připravte se na beta verzi 'Virtu' - to bude hit někdy příští měsíc.

Pokračovat ve čtení LucidLogix virtualizační technologie umožňuje AMD a NVIDIA GPU hrát společně se Sandy Bridge

LucidLogix virtualizační technologie umožňuje AMD a NVIDIA GPU hrát společně se Sandy Bridge se původně objevila na Engadget na čt. 30 prosinec 2010 08:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat