čtvrtek 30. prosince 2010

Koutek lineup prodává miliony, Barnes & Noble best-selling produktů všech-čas

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/30/nook-lineup-sells-millions-barnes-and-nobles-best-selling-produc/:
Nemyslíte si, že Barnes & Noble se jen tak nechat usnout na Amazon " vágní prodejní milníky "vavříny, že ne? Veterán knihkupec právě oznámil, že lineup kout - 3G, WiFi, a nový kout barvy v kombinaci - se stala "společnosti největší bestseller někdy ve své téměř 40-leté historii." To je větší než & Noble prodej Barnes (poznámka: ne globální prodej) DaVinci Code nebo některý z Harry Potter romány. Bohužel, nemůžeme přesně říci, kolik to je, jako tisková zpráva oznamuje pouze "miliony", které se prodávají. B & N rep jsme hovořili s nám řekl, že pravděpodobně nebude specifikovat žádné další, ani by tam pravděpodobně bude rozpis prodeje jednotlivých modelů.

Jiné pozoruhodné factoids patří kout Barva je panování jako společnost je "číslo jedna prodej dar z prázdnin" a téměř jeden milion "kout knihy" stáhnout na Štědrý den. Ve skutečnosti se firma nyní prodává více digitálních knih, než to dělá fyzické knihy přes BN.com (tj. ne včetně knih prodaných v cihla-a-malta obchody). Kéž bychom měli nějaké těžké postavy, ale hej, je-li každá společnost bude servítky v prodeji oznámení, to by mohlo také být kniha společnost, ne? Tisková zpráva po přestávce.

Pokračovat ve čtení kout lineup prodává miliony, Barnes & Noble best-selling produktů všech-čas

Koutek lineup prodává miliony, Barnes & Noble best-selling produktů všech-čas se původně objevila na Engadget na čt. 30 prosinec 2010 13:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat