čtvrtek 30. prosince 2010

Hackeři získali PS3 soukromý kryptografický klíč kvůli epické programování selhání? (Video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/hackers-obtain-ps3-private-cryptography-key-due-to-epic-programm/:
27. výroční Chaos sdělení konference již pronikl šifrované GSM volání s 15 dolary mobil , ale tam byl druhý překvapení dnes ráno - duše, které odemkl Nintendo Wii homebrew potenciál (a bránil to čas a znovu ), tvrdí, že rozbit do PlayStation 3 také. Nakonec jsme opustili černý monolit, Sony vyhrál kolo, nutit obce, aby downgrade firmware pro jakoukoli naději na nabourávání do konzole. Dobře, nově vytvořené fail0verflow hackerské komando říká, že nebude problém déle, protože jsem našel způsob, jak dostat PS3 odhalí svůj vlastní kryptografický klíč - kouzlo hesla, které by mohly nechat podepsat jeho obec velmi vlastní kód.

Zatím, tým nemá žádný důkaz, že skutek je již hotový, ale oni mají za předpokladu, poměrně rozsáhlou vysvětlení, jak se jim podařilo feat.: zdá se, že Sony se neobtěžoval generování náhodných čísel žádné zajištění odstřelen věc. (My jsme opravdu nevím, jak to funguje, ale máme to na dobré orgán, který mrtví kryptografie profesoři jsou rychle rotující v jejich hrobech.) Skupina má v úmyslu vytvořit proof-of-concept videa zítra, a uvolnění nástroje někdy v průběhu příštího měsíc, který oni požadavek by měla nakonec umožnit instalaci Linuxu na PS3 vůbec každé prodané. Chytit celou prezentaci po přestávce ve video podobě, nebo přeskočit na 33:00 pro dobro věci.

Pokračovat ve čtení Hackeři získali PS3 soukromý kryptografický klíč kvůli epické programování selhání? (Video)

Hackeři získali PS3 soukromý kryptografický klíč kvůli epické programování selhání? (Video) původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 19:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq | zdroje PSX-Scene , @ fail0verflow (Twitter) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat