čtvrtek 30. prosince 2010

Rusko je první telefon GLONASS 'iPhone 4 konkurenta,' výjimkou není opravdu (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/30/russias-first-glonass-phone-an-iphone-4-competitor-except-no/:
Jak příběh se odehrává, Rusko-založené AFK Sistema dceřiné společnosti Sitronics (spolu s 'Qualcomm USA a Číny a ZTE) vyvinuly první smartphone používající GLONASS - konkrétně jeden s 90nm GPS-GLONASS čip. Říká se, v tolika slovech, "ruská odpověď na iPhone 4" u moci, a aniž by se na klíčové detaily jako platformu a specifikace, víme, že oficiálně je telefon bude v prodeji v ruštině někdy v březnu 10.990 rublů (asi 360 dolarů v USA).

Pro další podrobnosti na zařízení, hledáme další neoficiální (a proto není 100 procent potvrzeno) zdroje, jako je zejména dobře-připojen Eldar Murtazin. Podle něj se díváme na ZTE model A918, analogový A916 s operačním systémem Android 2.1, 3,2-palcový QVGA displej, FM rádio, 2 megapixelový fotoaparát - jo, sotva iPhone 4 soutěžící, pokud se zeptáte nás. Tato verze je prý zahajuje na MTS za 7.500 rublů ($ 246), což znamená, že GLONASS-vybavené ekvivalentu 3490 rublu ($ 114) značení. A uvolnění března? Zřejmě v omezeném množství, s masovou výrobou, kteří nepřicházejí do druhé poloviny roku 2011. Bohužel nejsme jisti, že to bude dělat one'll vystoupení na CES pro další inspekci. Podívejte se na video po přestávce na portrét zařízení představovat Putin, ruský miliardář (a hlava AFK Sistema) Vladimír Yevtushenkov, a místopředseda vlády Sergej Ivanov.

Pokračovat ve čtení Ruska je první telefon GLONASS 'iPhone 4 konkurenta,' výjimkou není opravdu (video)

Rusko je první telefon GLONASS 'iPhone 4 konkurenta,' výjimkou není opravdu (video) se původně objevila na Engadget na čt. 30 prosinec 2010 13:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink AppleInsider.ru , Bloomberg | zdroje Moskva zprávy , NTV.ru | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat