čtvrtek 30. prosince 2010

HTC Scribe objeví ve zprávách ochranných známek USA, může být tableta

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/30/htc-scribe-turns-up-in-us-trademark-filings-could-be-a-tablet/:
Je veřejným tajemstvím , že v tomto bodě HTC je téměř jistě pracuje na jednu nebo více tablet pro zavedení v roce 2011 - a těžké váhy, jako je Samsung , Motorola a LG všichni hrát hru (nebo se chystáte hrát hru), opravdu, jak ne? by PocketNow odhalil velmi svěží značka podání s USA PTO - podal letos v neděli - na "HTC Scribe," popsal jako "bezdrátovým zařízením, a sice, tablet počítač." Nemá dostat mnohem více, než je konečná. Samozřejmě, firem soubor pro známky, které nejsou v konečném důsledku skončit s použitím celou dobu - z jejich pohledu je lepší střílet první a pak se ptát - takže to není Slam Dunk, ale když se nad tím zamyslíte, písař mohl být skutečně úžasné jméno pro malou voštinová tabletu. Jedinou otázkou je, budeme vidět věci příští týden na veletrhu CES , nebo v únoru na MWC ?

HTC Scribe objeví v podání USA ochranná známka, může být tableta původně objevila na Engadget na čt. 30 prosinec 2010 11:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PocketNow | zdroje USPTO | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat