čtvrtek 30. prosince 2010

Wii mod Laptop příkopy disk, dostane ultra přenosný (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/wii-laptop-mod-ditches-the-disc-gets-ultra-portable-video/:
Známý Ben Heckendorn vymysleli první Wii Laptop poznámky cestu zpět v roce 2007 , ale od té doby, modding obci byla dřeli dál na způsoby, jak zlepšit to. ShockSlayer, člen po dobu Mod Retro, má za sebou jen to, že se jeho očekávání s názvem Wii Laptop spoléhat na 7-palcový LCD displej, integrovaný senzor bar, pár polycases a vestavěné reproduktory. Je tu skoro nic zde, že se nepodařilo nalézt na místní Radio Shack, s výjimkou SunDriver - že konkrétní výrobek mu umožnila příkopu disk DVD a nainstalovat SATA HDD uvnitř. Odtamtud, on spálil jeho Wii hry disky a nahraje 'em všechny uvnitř, aby celou věc navíc mobilní telefon. Jo, a jsme zmínit, že to je napájen nabíjecí baterie? Protože to je. Marvel na dokončený přístroj ve videu po přestávce.

Pokračovat ve čtení Wii Laptop mod příkopy disk, dostane ultra přenosný (video)

Wii mod Laptop příkopy disk, dostane ultra přenosný (video) původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 17:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Technabob | zdroje Mod Retro | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat