čtvrtek 30. prosince 2010

HTC HD2 dostane stabilní populace Android stavět pro vnitřní paměti

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/30/htc-hd2-gets-a-stable-stock-android-build-for-internal-storage/:
Běžící Android na to úctyhodný HTC HD2 je starý klobouk - ale historicky, jste měli spustit ho microSD skladování, což není optimální situace pro operační systém, který by mohl doufat, používat jako primární. Nyní jsme se konečně dostali to, co se zdá být na první řešení, která vám umožní pokles zásob o téměř Android na HD2 interní paměti NAND, uvolnit externí úložiště pro svou obvyklou sbírku rodinných fotek, showtunes a prezentace v PowerPointu zbyly z Vaše WinMo 6,5 dnů. My jsme žádnou pochybnost, že tento hack je trochu riskantní - zejména s ohledem na olbřímí úroveň úsilí hacker, který šel do výroby se to stalo - ale pokud máte HD2 povalovat, že potřebuje novou chuť do života, to by mohlo se stojí za pokus.

[Díky všem, kdo poslal to v]

HTC HD2 dostane stabilní populace Android stavět pro vnitřní paměti původně objevila na Engadget na čt. 30 prosinec 2010 14:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje xda-developers | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat