čtvrtek 30. prosince 2010

Kuřecí-založené fotoaparát stabilizace účinnější než lidská hlava držák (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/30/chicken-based-camera-stabilization-more-effective-than-the-human/:
Jak jste jistě dobře vědom, kuřecí vestibulo-oční reflex a pohled stabilizační funkce (Google to!), Je vysoce vyvinutý, takže je jen věc pro uklidnění vašeho fotoaparátu. Samozřejmě, budete potřebovat přístup k živé drůbeže, malý fotoaparát, jakési gumičku, a trpělivost a dovednosti se spřátelit kohouta a přivést ho do svého filmu střílí. Už jste viděli jeden loajální Engadget čtenáře fledgling pokusy na kuře Powered Steadicam [TM], ale můžete si být jisti, že tento gadget slepice (povzdech) je stále ve vývoji. Podívejte se na naše video přítel Jeremiášova po přestávce vidět srovnání záběrů mezi kohout vačka, ruční kamera, a jeden jen trochu připoután k hlavě Jeremiášova.

Pokračovat ve čtení Kuře-založené fotoaparát stabilizace účinnější než lidská hlava držák (video)

Kuřecí-založené fotoaparát stabilizace účinnější než lidská hlava držák (video) se původně objevila na Engadget na čt. 30 prosinec 2010 14:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat