čtvrtek 23. prosince 2010

Ambarella je Cortex A9-založené Ione je smartphone procesor svých snů ... ale je to pro váš fotoaparát

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/23/ambarellas-cortex-a9-based-ione-is-the-smartphone-processor-of/:
Nesmíte jste slyšeli o factoringu Ambarella do závodu smartphone procesor Qualcomm vedle, TI, a Samsung, a tam je to dobrý důvod: oni nedělají smartphone procesory. Poněkud, tito lidé jsou v podnikání pořizování obrazových a fotografických zpracování čipy, a jejich nejnovější - Ione - je doozy. Počínaje dual-core Cortex-A9 na 1GHz, Ione přidává další ARM11 jádro na 533MHz věnovaná manipulaci funkcí fotoaparátu a zajištění připraven časy pod jednu sekundu. Je to schopný real-time kódování a dekódování H.264 1080p video obsahu na 30 snímků za sekundu a obsahuje GPU, které může používat OpenGL ES 2.0 za to, co my můžeme jen předpokládat, bude nejdivočejší fotoaparát UI jaký jste kdy viděli. Jaký druh brutální point-and-shoot je tento, vlastně je? No, Ambarella předpokládá kamery OS Android před příliš dlouho, a když se nad tím zamyslíte, hardware rozdíl mezi smartphonem a digitálního fotoaparátu je čím dál menší, den ze dne - tak to by dávalo smysl, že to zní Ione tolik jako něco, co jsme 'bych mít pohánět naše telefony. Můžeme snít, ne? Postupujte podle přestávka na tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení Ambarella je Cortex A9-založené Ione je smartphone procesor svých snů ... ale je to pro váš fotoaparát

Ambarella je Cortex A9-založené Ione je smartphone procesor svých snů ... ale je to pro váš fotoaparát původně objevila na Engadget na čt. 23 prosinec 2010 03:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Digitální fotografie Recenze | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat