čtvrtek 23. prosince 2010

TalkTorque robot dostane pracovní den jako strašidelné muzeum průvodce, TalkTorque 2 je nyní budoucnost (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/23/talktorque-robot-gets-day-job-as-creepy-museum-guide-talktorque/:
TalkTorque robot dostane pracovní den jako strašidelné muzeum průvodce, TalkTorque 2 je nyní budoucnost (video)
Jako by nebylo dost šedivých létající kolem talíře a provádění podivné experimenty na nás v noci, tým Tsukuba University šel dopředu a vytvořili si vlastní. Dva z nich, jako ve skutečnosti. Začalo to s TalkTorque, krátký, bílé bot s swoopy ruce a hlavu, která má pomoci výzkumu v non-verbální komunikace. Že chudák je stará zpráva nyní, degradovaný k obsluze povinnosti u školy Groupware Lab. TalkTorque 2 má přijít spolu s mírně rafinovaný vzhled a robustní obojek obsahující trojici pohybu-a-rozsah snímání kamery, které pomáhají věc, zjistit, kdo je třeba mluvit. Samozřejmě, že stále nemá v ústech, takže "mluvení" bude v širokém rameni gesta, která bude určitě používat, aby vás na své lodi vyšetření komory. K dispozici je video, které komunikační techniky níže, spolu s některými dramatizoval záběry TalkTorque 2 v akci.

Pokračovat ve čtení TalkTorque robot dostane pracovní den jako strašidelné muzeum průvodce, TalkTorque 2 je nyní budoucnost (video)

TalkTorque robot dostane pracovní den jako strašidelné muzeum průvodce, TalkTorque 2 je nyní budoucnost (video) se původně objevila na Engadget na čt. 23 prosinec 2010 11:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | zdroje Tsukuba University Groupware Lab | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat